phone 0497/60.52.82

Communicatie

Effectief communiceren? Ga voor open dialoog

Je wilt je frustraties uiten, wilt niemand kwetsen. Of je eigen ruiten inslaan. Daarom zwijg je. Keer op keer. Totdat het je te veel wordt. Stop! Gedaan met piekeren. Leer wat effectief communiceren is en ga voor een open dialoog.


Verbeter communicatieve vaardigheden

Goed nieuws! Communiceren is een vaardigheid die je kan leren. Zo breng je je boodschap klaar en duidelijk. Jouw voordelen? Je bouwt betere (werk)relaties uit en groeit als mens, partner, collega en leider.


Aan de slag: tips

Check zeker deze gratis tips. Die vormen de basis voor een goed gesprek. Nu weet je wat effectief communiceren is in theorie. Maar wil je die nieuwe vaardigheid onder de knie krijgen? Dan is oefenen de boodschap.  Dat kan natuurlijk ook samen.  

Leren beter communiceren 


Een open gesprek aangaan, is best spannend. Maar je staat er niet alleen voor. Tijdens de workshop ‘Effectieve communicatie’ leer je om je communicatieve vaardigheden te verbeteren. 

Samen met de andere cursisten gaan we bewegen. Een combinatie van lichaam en woord: want het een kan niet zonder het ander. In een veilige omgeving toets je al onze tips aan de praktijk. Met dit resultaat:

  • Je communiceert effectief, verbindend en spontaan.
  • Je bent sterk genoeg om te zeggen wat je echt bedoelt. Duidelijk, krachtig, niet beschuldigend.
  • Je gaat om met felle reacties van de ander.
  • Je leert omgaan met je (beperkende) overtuigingen. 
  • Je bent rustiger en hebt meer energie in het leven.
  • Je voelt je verlost van gepieker en geroddel.
  • Je ervaart meer werk- en levensvreugde.

Ook zin om te leren wat effectief communiceren is? Je communicatievaardigheden verbeteren en aanscherpen? Lees er hier meer over.  
Wil je al direct aan de slag?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x