fbpx

Over Nanja

Ik ben Nanja

mama van 2 zonen, dochter, partner, vriendin, medewerker, creator, ….

Ik ben een enthousiaste, passionele en liefdevolle vrouw. Ik ervaar liefde als de grootste krachtbron in het leven. Ik pak graag alle levenservaringen aan om er rijker van te worden. Het is daarom dat ik ook kan stilstaan en door emoties kan gaan als iets niet vanzelf loopt.

Eenvoud, natuur en verbindende momenten zijn altijd belangrijk geweest voor mij. Er is dan een pure en spontane interactie mogelijk die heel voedend is.

Dat is dan ook wat ik met Levensplezier teweeg wil brengen: spontane interactie vanuit je bron. Via de unieke combinatie van lichaam en denken ontwikkel je kracht en zachtheid. 

“Uit je hoofd, in je lijf en hart”. We leven in mijn ogen te veel vanuit ons hoofd. Dan missen we de echte verbinding met het leven. Dus de dans bracht me in contact met mijn lichaam op een héél fijne en ongedwongen manier.

Mijn droom is dat veel meer mensen zichzelf uitdrukken op een spontane en affectieve manier. Ik droom van een wereld waar mensen zich waarde-vol, op hun gemak én enthousiast voelen, privé en professioneel!  

Ik kijk er al naar uit om mijn passie met jou te delen.

Deel met je vrienden