phone 0497/60.52.82

Effectief communiceren? Theorie en praktijk

Deze workshop is er voor iedereen. Heb je het gevoel dat de communicatie met je partner of collega’s stroef verloopt? Dan is het tijd om aan de alarmbel te trekken. Je weet dat het anders kan, nu nog ontdekken hoe. Met onze tips heb je de theorie over effectief communiceren onder de knie. Klaar om het in de praktijk om te zetten?

Communicatieworkshop: lichaam en woord

Bij een goed gesprek speelt ook de lichaamstaal een belangrijke rol. Daarom combineren we in deze communicatieworkshop lichaamsbeweging met het gesproken woord. Zo breng je je boodschap krachtig, duidelijk en constructief. Je creëert een betere verbinding met je gesprekspartner. En ervaart zo meer werk- en levensvreugde.

Dag vol communicatie

Ben je geboeid door dit interessante onderwerp? Dan is deze communicatieworkshop jou op het lijf geschreven. Wat mag je verwachten?

  • Duik dieper in de theorie over effectief communiceren met de tips als leidraad.
  • Oefen situaties uit jouw dagelijkse leven: zet de theorie om in de praktijk.
  • Beweeg: leer je lichaamstaal beter kennen onder het ritme van verschillende soorten muziek. En versterk zo je woorden.

Communicatieworkshop: praktisch

WAAR:  nog niet bepaald

WANNEER: Door de Corona-maatregelen wordt deze workshop verplaatst naar een later moment.   Van zodra er meer duidelijkheid komt, zie je wanneer. 

WAT: - een afwisselend programma met theorie en tools om aan de slag te gaan met woorden, oefenen met jouw concrete situaties, bewegen op muziek 

-  warm biologisch en vegetarisch buffet met dessert 

-  thee, koffie en water doorheen de dag

-  een opvolgingsgesprek via Skype aan een spotprijs omdat ik wil dat je er écht iets mee bent en de wereld mee krachtig en zachter maakt!  Dit gesprek is mogelijk, niet verplicht.  

JE INVESTERING:  €135 per persoon als particulier,   €155 per persoon als medewerker of verantwoordelijke.  Betalen doe je vooraf op rekeningnummer BE72 9794 2518 1216. Vermeld zeker ook je naam.   

ANNULATIE: Mogelijk tot 1 week voor de workshop.  Bij annulatie van minder dan 1 week voor de workshop kan je iemand anders in je plaats laten deelnemen of 50% van het geïnvesteerde bedrag terugvorderen. 

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x