fbpx

Kiezen voor meer levensplezier

 Online groepstraject

Je leeft graag én tegelijkertijd knaagt er iets vanbinnen.  Je verlangt naar meer plezier.  Je wil je gewoon op je gemak voelen.  Ontspannen.  Gewoon jij.

In je privé cirkels met je gezin, familie, vrienden,… leef je samen, doe je dingen samen, maak je plannen en afspraken, speel, lach en huil je.

Voor jou loopt het echter niet helemaal op wieltjes.  Afspraken worden niet nageleefd, je botst op andere waarden en oordelen, je gaat anders om met je kinderen dan je partner, je voelt je niet begrepen, je grenzen worden niet gerespecteerd of je durft ze niet zeggen,… 

Jij zou zó graag met meer ontspanning leven.  Dat je je veilig voelt om dingen uit te spreken.  Je zou zoveel deugd hebben van meer verbinding met je kinderen, partner, ….

Je zou zó graag meer levensplezier ervaren!

 

De effecten van deze training voor jou:

 • Je leert je met meer gemak uitdrukken zodat je niet meer hoeft te piekeren en zodat je meer energie overhoudt om te genieten van je kinderen en partner, vrienden en familie.  Dit doe je dankzij concrete een eenvoudige tools.
 • Je ervaart (uiteindelijk) meer innerlijke rust en eigenwaarde als je duidelijk spreekt.
 • Je hebt meer levensplezier.  Ook je omgeving plukt de vruchten van jouw woorden die verbinden.  
 • Je hebt een verruimde kijk op het belang van contact met het nu, luisteren, je innerlijke ja’s en nee’s, omgaan met de reactie van de ander én je hebt tools om er iets mee te doen.

Wat je gaat doen:

 • Je gaat elke week bewegen op muziek (achter je computer) om contact te maken met je lichaam, het hier-en-nu én om vreugde op te wekken.
 • Je krijgt elke week uitleg rond een bepaald thema: Erken je innerlijke ja’s en nee’s zodat je je grenzen duidelijk kan aangeven, hoe ga je om met de reactie van de ander, leer je gevoelens toelaten, het belang van waardering in het verbinden met anderen.  Zo kan je er bewuster mee omgaan in je dagelijkse werkcontext en meer verbinding ervaren.  
 • Je doet oefeningen met benoemen en verwoorden van wat je eigenlijk écht wil zeggen(schriftelijk en mondeling).  Zo oefen je om vaardiger te worden in je uitdrukken.  Je werkt dus met je eigen concrete voorbeelden.

 

Praktisch

 • In de groep nemen max. 8 personen deel.
 • Ten laatste een dag voor de start van het traject ontvang je de zoomlink die elke samenkomst geldig is.
 • € 100

 Concrete data:

 • donderdagavond van 19.30u tot 21u: binnenkort weer een volgend traject.  Wil je op de hoogte blijven van de start?  Stuur me gerust een mailtje.  

Francesca

Dag Nanja, Wat mij dit traject het meest gebracht heeft zijn de oefeningen die we onder jouw begeleiding gedaan hebben.

Ik vond de vooropgenomen audio’s een verrijking en aanvulling en zeker interessant.  

Katrien

Het traject Hartelijk Kiezen deed me deugd. Waarom?
Omdat het een moment van rust en verbinding bracht in een moment waarop ik het even gehad had met de Coronamaatregelen: de afstand, de innerlijke strijd van wat wil ik nu, de verschillende bordjes draaiende houden.
Nanjas’ aanpak zorgt ervoor dat je naar binnen gaat. Recht komt vanachter je scherm, samen bewegen op muziek, voelen, uitgenodigd worden om woorden te geven aan het voelen.
Soms duurde het even voor ik uit m’n hoofd kon komen. Het rustig uitgenodigd worden, het niet moeten meedoen als het niet goed voelt, gewoon mogen zijn, dat deed deugd.
Op het einde van het traject heb je zicht op je eigen innerlijke JAs en NEEs en concrete tips om deze ook naar anderen te communiceren. Met daarbij manieren om je eigen ja’s nees te ontdekken en benoemen.
Een aanrader, en ja ook online/digitaal kun je echt connectie maken.

Rut

Hartelijk kiezen geeft zowel inzicht als heel praktische handvaten om te kiezen met je hart. Nanja creëert een ‘snelle mindset’. Ik bedoel hiermee dat je meteen via makkelijke vragen snel resultaat hebt.

Het is ook omdat dit alles meer verankerd wordt, door de beweging (meer in mijn lijf kom) en de muziek (mijn emoties meer ruimte krijgen).

We kregen trouwens vooraf een audio-opnames o.a. rond emoties. Dit om zovéél mogelijk te kunnen ervaren tijdens de virtuele samenkomsten. Waar een diepe connectie met de inhoud en de andere deelnemers ontstaat. Ook welkom in lock-down!

Anita

Wat mij het meest is bijgebleven zijn ook de oefeningen die we samen
gedaan hebben en ook het dansen wat leuk was en voor ontspanning
zorgde.
Wat me echt is bijgebleven, dat het allemaal samenhangt met het voelen
en van daaruit handelen. En ‘dat’ (het voelen) is voor mij nog in de beginfase.
Ik mag nog zoveel ontdekken.
Naar mijn voelen gaan i.p.v. altijd eerst naar dat denken te gaan.
Ook dat het goed is om alles van me af te schrijven zodat er uiteindelijk een
overzicht komt.