fbpx

Omgaan met conflict

  Conflict als kans

Deze online video ‘Hart-elijke meningsverschillen’ geeft je tools om elk meningsverschil als kans te bekijken.

Je hebt het nu gehad met 

  • je minder waard voelen.
  • je niet goed uitgedrukt krijgen.
  • je alleen voelen in interactie met de ander.
  • je weg te cijferen en te pleasen.

Als ik je mag inspireren met deze video, dan ervaar je hetvolgende:

  • anders kijken naar meningsverschillen en conflicten.
  • meer je eigen waarde voelen.
  • je veiliger voelen bij jezelf en dus ook bij de ander.
  • je op een spontane manier kunnen blijven verwoorden.
  • in verbinding blijven.

 

Inhoud

Je ontvangt drie video’s.

1.  Ik geef je verruimende inzichten over meningsverschillen en conflicten.  Die zijn een houvast voor je verdere leven.  Echte eye-openers voor mij!

2.  Ik vertel over het belang van bewust bewegen en de impact hiervan op meningsverschillen.  Ik heb het ook over verschillende soorten muziek en wat die teweeg kunnen brengen.

3.  Je krijgt handvaten over hoe je met je woorden invloed hebt op het verloop van het meningsverschil, conflict en eigenlijk dus op de relatie met de ander.

Met deze video’s heb je absoluut tools om er direct mee aan de slag te gaan.

Je kan deze video’s onbeperkt bekijken en er uit leren.  Waarschijnlijk ga je ze ook enkele keren bekijken.  Als je dingen gaat proberen, ga je wel eens terug willen kijken wat en hoe.  Dat kan dus en raad ik zelfs aan!

Want uiteindelijk is Rome ook niet op één dag gebouwd.  Enkel door conflicten en meningsverschillen als kans en uitdaging te blijven zien, ga je er ‘hart-elijker’ mee kunnen omgaan.

Prijs

Normaal € 40.  In augustus kan je hem met de zomerkorting kopen voor €20.   Ik vraag dan ook graag je feedback nadien.

 

Beschikbaar

Zodra je betaald hebt, ontvang je een mail.  (Kijk zeker ook in je spam, moest je hem niet direct ontvangen).  In deze mail vind je de link  naar de video’s én het paswoord.  Dan kan je onmiddellijk aan de slag.  🙂

Op naar leven en werken met meer ontspanning en meer Levensplezier.

Ik heb je eerste filmpje gezien.  Ik ben fan!  Wat doe je dat goed!  Heel duidelijk uitgelegd.  Handig zo met die slides erbij en dan op het einde nog eens goed samengevat.  Geweldig!  Ook het onderwerp zelf heel boeiend om mee aan de slag te gaan.  Dank je wel om dat zo met de wereld te delen!

Katrien

Tot nu toe heb ik de video’s één keer oppervlakkig bekeken.   Ik bekijk ze de komende weken nog eens rustig. 

Het viel me op in gesprek met iemand dat ik wel de informatie had opgeslagen, want ik hoorde mezelf zeggen “rustig ademen en tot jezelf komen en daarna verder zien”.  Het mooie was dat ik daarna de feedback kreeg dat het nog werkte ook.  

Frans

Wat leg jij die dingen duidelijk uit!  

Rut

Er zit heel veel in je online cursus.  Leuke heldere opbouw.  

Katrien

Inne

Ik kies meer voor mezelf. Ik ga voor mijn eigen vrijheid en geluk. Ik kom meer uit voor mijn eigen mening en mijn gevoel. Ik laat me steeds minder leiden door het gevoel of indruk van een ander.

Gloria Postma

Nanja is een zalig persoon die zeer authentiek is en zeer geaard lesgeeft: hemels!