phone 0497/60.52.82

Gratis tips

Hier komen ze dan, in mini-mini-vorm.  

Zo kan je je al een beetje een idee vormen waarover ze gaan.  

1.  Adem bewust

2.  Voel je verlangens en behoeften

3.  Ervaar de kracht van je lichaamstaal en -houding

4.  Praat vanuit 'ik'

5.  Geef een én-én-boodschap

 Benieuwd naar meer?  

Vul gerust je naam en mailadres in.  Ik stuur je dan heel graag een pdf-document met uitleg hoe je met de tips aan de slag kan.  Ik geef je ook meer achtergrond en algemene verduidelijking, concrete situaties van op de werkvloer en het effect van als je deze tips toepast in je dagelijkse leven.  

 

 "Ik vind de tips praktisch, 'hapklaar'; makkelijk om mee aan te slag te gaan; laagdrempelig ; je hoeft er niet veel tijd voor vrij te maken of op bepaalde situaties te wachten om hem toe te passen. Eenvoudige, toepasbare tips. Dingen die je misschien al weet; maar waarvan het goed is om ze nog eens in gedachten te brengen; ze opnieuw toe te passen én er zo weer sterker in te worden; te groeien."  P.

'Ik vind communicatie ook bijzonder boeiend en ik herken in je tips soms iets uit andere bronnen. Wat je hier geeft, was erg aanvullend voor mij.  Dus wil ik me zeker opgeven voor je workshop omdat ik het echt de moeite vind.  Je put uit verschillende bronnen en brengt het op een heel frisse manier tot iets heel luchtigs. Maar wel met kennis van zaken.'  R.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x