phone 0497/60.52.82

Gratis tips

Beter communiceren? Enkele tips

Een goed gesprek is zoveel meer dan je ‘gedacht’ eens te zeggen.
Deze tips zetten je alvast op weg:  

1.  Adem bewust.

2.  Voel je verlangens en behoeften.

3.  Ervaar de kracht van je lichaamstaal en -houding.

4.  Praat vanuit je 'ik'.

5.  Geef een én-én-boodschap.

Deze tips gebruiken om beter te communiceren? Vul dan snel je naam en e-mailadres in. En ontvang een kleine gids over hoe je ermee aan de slag gaat. Ontdek waarom de tips zo efficiënt zijn. En laat je inspireren door voorbeelden vanop de werkvloer die we je aanreiken. Ook het effect op je dagelijkse leven komt uitgebreid aan bod.

Ben jij ook klaar voor een echte babbel? Wil je je er nog verder in verdiepen? Volg dan zeker de workshop ‘Effectief communiceren’. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

 "Ik vind de tips praktisch, 'hapklaar'; makkelijk om mee aan te slag te gaan; laagdrempelig ; je hoeft er niet veel tijd voor vrij te maken of op bepaalde situaties te wachten om hem toe te passen. Eenvoudige, toepasbare tips. Dingen die je misschien al weet; maar waarvan het goed is om ze nog eens in gedachten te brengen; ze opnieuw toe te passen én er zo weer sterker in te worden; te groeien."  P.

'Ik vind communicatie ook bijzonder boeiend en ik herken in je tips soms iets uit andere bronnen. Wat je hier geeft, was erg aanvullend voor mij.  Dus wil ik me zeker opgeven voor je workshop omdat ik het echt de moeite vind.  Je put uit verschillende bronnen en brengt het op een heel frisse manier tot iets heel luchtigs. Maar wel met kennis van zaken.'  R.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x